30 вересня, 2019

Читання-частування



Бібліотека - один з інструментів нашої цивілізації, яка вже багато століть доводить свою ефективність в процесах збереження, накопичення і передачі людських пізнань. 
Впродовж  місяця  в бібліотеці тривала благодійна акція «Вільна книжкова шафа», яку жителі мікрорайону мали можливість заповнити  книгами з власних домашніх бібліотечок. Адже, в бібліотеці є  особлива, чарівна «книжкова» атмосфера, яка об’єднує однодумців не лише любов’ю до книги, а й  філіжаночкою кави.
Тому, 30 вересня, з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек,  у бібліотеці-філії № 5 було гамірно, весело, і особливо «смачно», адже в цей день працювало бібліокафе «Читання-частування».
Бібліотекарі пригощали своїх дорогих друзів-користувачів не лише книжковими стравами на різний смак, а й частували  різними смаколиками та солодощами. Усі відвідувачі бібліотеки переконалися, що щасливі люди п’ють каву і читають книги.
На гостини до бібліотеки завітали і учні професійного ліцею. Для першокурсників була проведена екскурсія «Бібліотека від «А» до «Я»», та святкова програма «Віват, бібліотеко!». Сучасна молодь, показала, що вони  є не лише активними користувачами віртуального світу спілкування, а й поціновувачами цікавих та захоплюючих фільмів різних жанрів, особливо, якщо це екранізовані книги. Адже завжди є можливість порівняти власну фантазію з фантазією оскороносних режисерів.  
Тож, день виявився насиченим, корисним і цікавим з великою кількістю гарних  побажань та привітань на адресу працівників книжкового храму з їх професійним святом.
Щиро дякуємо Т.В.Сухопаровій за величезну кількість книг, подарованих бібліотеці, та за дуже гарне солодке привітання в честь свята!

А ми, в свою чергу, вітаємо вас, дорогі  колеги, ветерани бібліотечної праці з професійним святом. Зичимо всім міцного здоров’я,  творчості і натхнення, щастя, радості, добробуту, любові наших користувачів, цікавих запитів і мудрості у здійсненні великих планів, терпіння та наполегливості. Всього вам найкращого!