04 жовтня, 2018

Учителю! Ваше слово – мудрість України, а праця ваша – доля трударя

День вчителя – важливе та приємне свято, яке треба провести на вищому рівні! І воно вже не за горами! 
День вчителя в Україні традиційно відзначають у першу неділю жовтня, тому це свято з "плаваючою" датою. День вчителя у 2018 році випадає на 7 жовтня.
  У народі кажуть: "Письменник живе у своїх книжках, художник - у картинах, скульптор - у створених ним скульптурах, а вчитель - у думках і у справах учнів". Тому кожна людина з почуттям вдячності згадує свою рідну школу, своїх духовних батьків - вчителів. 
Професію вчителя шанують у всіх країнах світу, ми – не виняток. Педагоги виховують та навчають наших дітей, тож своєю невтомною працею та невичерпним терпінням вони точно заслужили на своє – професійне свято.
Тому у бібліотеці -філії № 5 ім. О. Блока відбулося для студентів Олександрійського коледжу  Університету сучасних знань свято до дня вчителя «Учителю! Ваше слово – мудрість України, а праця ваша – доля трударя».
Усі хто завітав до бібліотеки не пошкодував, адже святкова програма була веселою. Кожен з присутніх мав змогу  продемонструвати свої таланти і прийняти актувну участь у конкурсах та розвагах.

Учасники поділилися на команди, відгадували загадки, були акторами та літераторами. Мали змогу поспілкуватися із ворожкою та отримати передбачення своєї долі за допомогою чарівного мішечку.
Захід минув швидко, а присутні виявили щирі емоції радості та позитиву. На завершення свята кожен отримав невеличкий солодкий подарунок за активну участь.

Тож, 5 або 7 жовтня обов'язково привітайте своїх улюблених вчителів або викладачів зі святом! Навіть якщо ви вже давно не учень – пам'ятайте, що справжня любов та вдячність не закінчується з отриманням атестата. Повірте, перша вчителька та класний керівник будуть дуже раді почути теплі слова від вас!