17 вересня, 2018

День Батька


 Він зазвичай… добрий, турботливий, спокійний…Буває - заклопотаний, стомлений, але завжди дбайливий ... Часом він для нас - веселий, активний, чудний…Але в потрібний момент Він - відповідальний, суровий і справедливий…БАТЬКО!
Вчора був День Батька!) .


В Україні свято на честь татусів не має офіційного статусу, але разом з країнами, де поважають сімейні цінності, його відзначають у третю неділю вересня.



От ми і вирішили нагадати та розповісти про це родинне свято учням в гімназії ім. Т.Г.Шевченка. Що означає бути батьком і як побудувати добрі стосунки з дитиною – ми поговорили з учнями. Старшокласники поділилися своїми думками, які якості цінують в своїх татусях, серед головних називають розсудливість, розум, вміння вирішувати проблеми і відповідальність батька за всю сім’ю. Для їх дуже важливо батька саме поважати. 

Наприклад, більшості дітей цікаво знати про справи і успіхи свого татуся, важливо пишатися ними. Причому цікавий момент: незважаючи на те, що діти дуже цінують єдність сім’ї, вони відзначають і те, що їм дуже важливо спілкуватися з ним наодинці, мати спільні справи саме на двох з батьком.