01 грудня, 2019

Краща вакцина від СНІДу- інформація


Мабуть кожен знає прислів’я «Хто попереджений, той захищений», та мало хто з нас прислухається до народної мудрості. Зараз масштаби поширення вірусу імунодефіциту людини набули глобального характеру і постають реальною загрозою людства. Як не сумно це звучить, але Україна займає одне з лідируючих місць за показниками захворюваності на ВІЛ/СНІД.

Бібліотекарі бібліотеки – філії №5, разом з учнями Олександрійського професійного ліцею досліджували всі аспекти цієї страшної хвороби під час пізнавальної години «краща вакцина від СНІДу-інформація».
Щоб детальніше розібратися які є  способи зараження, шляхи боротьби, та як уберегтися від цього захворювання, помічником зустрічі  став голова благодійної організації «Шлях до життя» Анатолій Тримбач. Під час спілкування стала доречною вправа  «Дискусія », де потрібно було добрали аргументи негативного та толерантного ставлення до хворих на ВІЛ. Завдяки палкому обговоренню даної проблеми присутні  збагатили  себе новими знаннями про ВІЛ/СНІД, а вправа «Ситуація» узагальнила отримані знання.