07 червня, 2019

Дружба єднає всіх


 У світі немає нічого кращого і приємнішого за дружбу; виключити з життя дружбу - всеодно, що позбавити світ сонячного світла. – Цицерон
Щорічно,  9 червня відзначається Міжнародний день друзів. Це свято стало приводом для того, щоб літнього, сонячного дня  зібрати друзів-читачів НВО «Олександрійської гімназії ім. Т.Г. Шевченка – ЗНЗ І-ІІ ступенів – школи мистецтв»  у бібліотеці – філії №5.   Для активної та дружньої компанії було проведено літературно-ігровий калейдоскоп “Дружба єднає всіх”.  Учасники заходу висловлювали свої думки, що таке дружба та наскільки важливо мати друзів. Вони  разом з бібліотекарем Н.В. Воробйовою пригадали літературні твори та пісні, присвячені дружбі. Відгадували музичні композиції  про людські чесноти. Ігри, “Хто швидше?”, “Битва капітанів” , «Ігри розуму» допомогли учням вкотре збагнути – справжня дружба творить дива. Молодь показала гарні знання художніх творів не лише з обов’язкового , а і з  додаткового читання. З легкістю витримавши  та здолавши усі перепони на шляху справжньої  командної дружби і єдності, був створений міцний ланцюжок дружби об’єднавший  усіх учасників заходу.
Тож, міжнародний день друзів – це чудовий привід зустрітися  в рідній і дружній компанії, поділитися відмінними спогадами та гарними новинами, саме такою стала  справжня конституція дружби наших сьогоднішніх читачів.