03 червня, 2019

З нами літечко пограє


 Довгоочікуване літечко міцно вступило в свої права і легко крокує, оповите квітом і зеленню, сонячним теплом та надіями людей на гарний відпочинок.

Це море сонця, світла, тепла … Це пора радості … Це сонце в небесах … І яскравий блиск в очах … Літо - пора року, яку чекають з великим нетерпінням. День веселих розваг «З нами літечко пограє»  бібліотека – філія №5   на передодні  літніх канікул  організувала та провела  для учнів НВО «Олександрійська гімназія ім. Т.Г. Шевченка – ЗНЗ І-ІІ ступенів – школа мистецтв».   

Добрий день, дорослі й діти!
Старт бере книжкове літо!
Наше спільне заняття –
Літніх ігор відкриття!



Саме таким гаслом розпочалося свято для присутніх.  Початок бібліотечного літа став активним, цікавим, насиченим подіями та дуже атмосферним. Різноманітні конкурси, які підготувала для читачів бібліотекар Н.В. Воробйова минули швидко і жваво. З’ясувалося, що молодь активно слідкує за новинками літератури та добре орієнтується не лише в книжковому, а й кіно вимірі, має добру зорову та слухову пам'ять, тому легко відгадували книги не лише за кіно фрагментом, а й і за музичним супроводом.

Проте, книга влітку не відпочиває, так само, як і бібліотека. Проводьте з користю свій вільний час разом з нами!