29 вересня, 2017

Робота в команді-це важливо знати

Командна робота відноситься до розряду особливих випадків делегування повноважень і відповідальності. В умовах традиційної структури завдання і пов`язані з нею повноваження покладаються на власника робочого місця. Об`єднана компетенція членом групи повинна забезпечувати вирішення завдань і досягнення цілей, які визначені діапазоном повноважень, покладених на команду.
     Команда може складатися зі співробітників одного або різних рівнів і підрозділів компанії. У період роботи у складі команди всі її члени мають рівні права і виконують випливають з цілей і завдань команди обов`язки. Для роботи до команди не має значення, яку посаду займає співробітник на підприємстві.
   Команда робить можливим вирішення завдань, які не під силу одній людині.
Створення команди є гарантією того, що при виробленні рішення будуть враховуватися інтереси всіх сторін.
При роботі команди зменшується ризик прийняття помилкового рішення і небезпека того, що в полі зору не потраплять деякі важливі факти.
До роботи команди цілком застосовне відоме прислів`я: «Одна голова добре, а дві - краще». мають рівні позиції.

Отже 28 вересня в бібліотеці-філії №5 відбулося коло спілкування «Робота в команді-це важливо знати». Були присутні учні ОПЛ , група КТ-24. На заході бібліотекар інтернет-центру Воробйова Н.В. запропонувала учням різноманітні конкурси та вікторини, які виконувалися в командах. Діти з великим бажанням виконували завдання.