14 квітня, 2017

Уся правда про роботу за кордоном

                
            13 квітня 2017 року в приміщені бібліотеки – філії №5 відбувся масовий захід – обговорювання  проблеми «Уся правда про роботу за кордоном». На заході були присутні учні ОПЛ. 
            На сьогоднішній день робота за кордоном з кожним роком набуває все більшої популярності. Тисячі росіян, українців і  жителів інших країн пострадянського простору вибирають працевлаштування за кордоном,переважно в європейських країнах. Тож на обговорюванні були розглянути  запитання , чому робота за кордоном так популярна. Присутні  зясували, який  основний пакет документів, необхідний для працевлаштування за кордоном. Також  учасники ознайомилися з трудовими договорами та їх реквізитами ,  а також  обґрунтували основні плюси і мінуси роботи за кордоном.
            Захід пройшов у формі запитань та відповідей.  Бібліотекар відповідал на запитання присутніх . Учні приймали активну участь в обговорюванні.

           Для отримання більш детальної правової інформації та допомоги учням була представлена  книжкова виставка "Є право - значить є надія"