29 вересня, 2017

Сьогодні особливий день, для тих, хто любить книгу

       
                           29 вересня цього року  учні третього курсу  ОПЛ відвідали нашу бібліотеку-філію № 5. Оглядову екскурсію для них провели  бібліотекарі  відділу абонементу та інтернет-центру.
      Книга – це один з головних засобів навчання, розвитку та душевної насолоди. Спілкування з книгою допомагає оволодіти певними знаннями, прилучає до культурних надбань і цінностей українського народу, його звичаїв і традицій. Читати систематично й осмислено дітей навчає школа, а бібліотека допомагає  залучати  до читання книжок, пропагує книгу, розвиває художній  смак .        Студенти довідалися про історію бібліотеки .

      Також бібліотекарі  познайомила учнів  про абетковий та систематичний каталог, ознайомили з тематичними  виставками , а також проінформувала про нові надходження літератури . В ході екскурсії  учні ознайомилися з відділом Інтернет-центру  та правилами безпечної роботи з комп’ютером.  Весело та радісно було в цей день в бібліотеці. Учні, які побували на екскурсії, мали змогу записатися до бібліотеки і стати нашими читачами. Всім дуже сподобалась цікава та пізнавальна екскурсія, про що свідчили слова вдячності від наших  користувачів.